خورش چغاله بادام
مواد لازم:
پیاز ا عدد
گوشت ۴۰۰ گرم
گوشت
زردچوبه: ۱۰۰ گرم
نعناع: ۲۰۰ گرم
جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: افزودن به علاقه مندی
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
فصل بهار، فصل چغاله یا چاقاله بادام است، حالا که فرصتش به دست آمده خورش چغاله بادام را بپزید و امتحان کنید. پشیمان نخواهید شد.
۱- پیاز را خرد کنید. ۲- از گوشت خورشی استفاده کنید. آن را خرد کنید. می توانید به جای آن از گوشت مرغ هم استفاده کنید. ۳- چغاله ها را پاک کرده و تمیز بشویید. ۴- سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید. ۵- می توانید به جای آب غوره از آب لیمو استفاده کنید. بسته به ذائقه تان میزان آن را تغییر دهید. در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.گوشت ها را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تا آب گوشت کشیده شود، تفت دهید. چغاله ها را هم به آن ها اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید.۴ لیوان آب به مواد اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کرده و بگذارید برای ۱ تا ۲ ساعت تا گوشت و چغاله نرم شود، بپزد.در این میان، در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و نعناع و جعفری را در آن تفت دهید و آن را در میانه ی پخت گوشت و چغاله ها به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزند.در آخر، نیم ساعت قبل از سرو خورش، آب غوره ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا یفتد.