خبر

دفتر بازرگانی روسیه در ایران راه‌اندازی می‌شود
دفتر نمایندگی بازرگانی روسیه، در چارچوب برنامه های تعریف شده میان این کشور و ایران برای افزایش هرچه بیشتر ارزش روابط اقتصادی دو جانبه و نقشه راه توسعه همکاریها در تهران راه اندازی می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نفت و انرژی، روسیه همزمان با گشایش دفتر بازرگانی خود در ایران تا پایان سال جاری میلادی در ٩ کشور دیگر نیز نمایندگی‌های مشابه راه اندازی می کند. روزنامه ایزوستیا دیروز (جمعه، هشتم مردادماه) به نقل از وزارت توسعه اقتصادی روسیه نوشت: دفاتر نمایندگی بازرگانی در ایران و کشورهای مختلف اروپایی، آسیایی و آفریقایی در چارچوب برنامه های توسعه فعالیتهای اقتصادی بازرگانان روسی در سراسر جهان کار خود را آغاز می کنند و شرکت دولتی مرکز صادرات روسیه نیز عملیاتی شدن این برنامه را تایید کرده است. ماموریت این نمایندگی ها، ارائه خدمات لازم حمایتی به صادر کنندگان روسی برای پیشبرد فعالیتهای خود در کشورهای مختلف و همچنین افزایش عرضه کالاهای روسی در بازارهای خارجی اعلام شده است. ارائه مشورتهای کارشناسی و بازاریابی بین المللی، بهره برداری از تجربه های موفق کشورهای دیگر در افزایش صادرات، استفاده از مزیتها و تسهیلات قانونی و تعرفه ای برای افزایش فعالیتهای بازرگانی همراه با شناخت نیازهای بازارهای خارجی نیز از دیگر محورهای کاری برای افزایش حضور تجاری روسیه در مناطق مختلف جهان است. گشایش دفتر بازرگانی روسیه در ایران می تواند زمینه افزایش روابط اقتصادی دو کشور را در بخش واردات و صادرات فراهم کند، بویژه این که در افق توسعه روابط دو کشور، برنامه ١٠ میلیارد دلاری شدن ارزش همکاریهای اقتصادی در هر سال برای آینده ای نزدیک پیش بینی شده است. با آغاز فعالیت دولت یازدهم، ایران و روسیه با اجرای راهبرد افزایش همکاریهای دوجانبه و همگرایی منطقه ای، روابط اقتصادی رو به رکورد خود را تحرک بخشیده اند.


بانک جهانی:
30 میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران آزاد شد
 بانک جهانی در گزارشی اعلام کرد: حدود 30 میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده ایران در خارج از کشور در قالب توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 آزاد شد. به گزارش ایرنا، این نهاد پولی بین المللی در گزارشی درباره واکنش ایران در برابر کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی آورده است: این تحول بر اقتصاد ایران تاثیر گذاشته اما آسیب پذیری این کشور نسبت به دیگر کشورهای تولید کننده نفت در منطقه، کمتر بوده است. طبق اعلام بانک جهانی، مهم ترین دلیل موفقیت ایران در این زمینه، تنوع بیشتر اقتصاد این کشور و کمتر بودن وابستگی آن به درآمدهای نفتی بوده است به گونه ای که نفت اکنون تنها ٣٠ درصد از درآمدهای دولت ایران را تامین می کند. بر اساس اعلام وزارت نفت، پس از پایان تحریم ها در ماه ژانویه سال جاری میلادی، ایران برای حفظ سهم خود از بازارهای جهانی، تولید روزانه نفت را حدود ٦٠٠ هزار بشکه افزایش داده است و قصد دارد تا پایان فصل تابستان سال ٢٠١٦ میلادی، این افزایش را به ٨٠٠ هزار بشکه برساند. بانک جهانی در گزارش خود آورده است: در قالب توافق هسته ای، حدود ٣٠ میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده ایران در خارج از کشور آزاد شده است ضمن آن که دولت ایران همچنین با برخی تدابیر، از جمله وضع مالیات بر نهادهای شبه دولتی که پیش از این از مالیات معاف بودند، توانسته است بخشی از آسیب های افت قیمت نفت را جبران کند.


برخورد با فروشندگان پوشاک ناهنجار
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران از برخورد با عرضه‌کنندگان پوشاک ناهنجار و نامناسب با توجه به افزایش هجمه‌ها خبر داد. ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد فروش برخی پوشاک که از نظر ظاهری با ایراد همراه است، بیان کرد: این اتفاق بسیار اندک است اما به دلیل اینکه ناهنجاری است در سطح وسیع‌تری به چشم می‌آید و در این خصوص نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته شده و تصمیمات اجرایی نیز اتخاذ شده است. وی ادامه داد: در برهه زمانی حاضر هجمه ناهنجاری به اوج خود رسیده است؛ بنابراین ابتدا با اطلاع‌رسانی و هشدار این مسئله را مد نظر قرار می‌دهیم و پس از آن از طریق معاونت نظارت بر اماکن با برخی از واحدهایی که عامل عرضه هستند، برخورد می‌شود. رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در مورد برخی از عاملان عرضه پوشاک ناهنجار، خاطرنشان کرد: برخی از عاملان عرضه از نظر مالی مشکلاتی دارند یا جوان‌هایی هستند که مغازه‌هایی را با قیمت بالا اجاره کرده و در مورد قیمت‌های بالای واحدهای تجاری موجود در بازار هم نظارتی وجود ندارد و این افراد مجبورند به منظور درآمدزایی و پرداخت اجاره‌های خود و نیز پرداخت مالیات‌های بی حساب و کتاب به سمت فروش لباس‌هایی بروند که برخی از مردم نسبت به خرید آن اقدام می‌کنند. شیرازی افزود: با این حال مسئله مذکور دلیل موجهی نیست و ما با واحدهای عرضه کننده پوشاک ناهنجار برخورد می‌کنیم. پس از انجام تمام برنامه‌های ایجابی، پوشاک عرضه شده با دستور مقام قضایی جمع‌آوری می‌شود و برخوردهای لازم صورت می‌گیرد. علاوه بر این، متخلفان به مقامات قضایی معرفی خواهند شد. وی با تاکید بر اینکه تا زمان تغییر رویکرد تقاضا در زمینه خرید پوشاک ناهنجار شاهد تحول اساسی در این زمینه نیستیم، بیان کرد: اگر رویکرد تقاضا تغییر نکند، عرضه پوشاک ناهنجار به واحدهای زیرزمینی و شوهای پوشاک می‌رود و با قیمت بیشتر به دست متقاضیان می‌رسد.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه