پاستا همراه با گوجه سوخاری

مواد لازم:
3 عدد گوجه نصف شده
4 حبه سیر
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1/4 قاشق سوپخوری نمک
مقداری فلفل سیاه
1 قوطی لوبیای کنسروی
225 گرم پاستا
10 گرم برگ ریحان تازه
15 گرم پنیر یا انواع مختلف سبزیجات
دستور پخت:
1-    فر را روی دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. گوجه ها را به 8 تکه مساوی ببرید و دانه های آن را خارج کنید. حبه های سیر و گوجه ها را به فاصله 23 در 33 سانتی از هم در داخل ماهی تابه بگذارید یک قاشق روغن زیتون به همراه نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و آنها را بمدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
2-    لوبیا را از صافی عبور دهید.پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. سپس پاستا را داخل ظرفی بریزید که لوبیا داخل آن قرار داد تا گرمای پاستا لوبیاها را نیز گرم کند. سپس لوبیا و پاستا را داخل ماهی تابه‌ای بریزید.
هنگامی که گوجه ها سرخ شدند حبه های سیر را بیرون بیاورید و آنها را له کنید. گوجه های سرخ شده را به ماهی تابه ای که پاستا داخل آن است اضافه کنید. سیر و یک قاشق باقیمانده روغن زیتون به اضافه نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید و روی آن را با پنیر و یا سبزیجات بپوشانید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه