برخی دستگاه‌های پخت نان استاندارد نیستند

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از کاهش میزان نمک در پخت نان بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد. به گزارش وبدا، مهندس محسن فرهادی گفت: در اسفند ۹۴ در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به ریاست رئیس جمهوری تشکیل شد، مصوبه ای در خصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصا نان سنتی تصویب شد. وی افزود: براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که ۱.۸ درصد است را به یک درصد کاهش دهد. فرهادی گفت: در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت ها بر نان سنتی بر عهده مرکز مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمان های ذیربط برون بخشی از جمله سازمان ملی استاندارد و سازمان های درون بخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت می کنند. معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: مقرر است که بر اساس این برنامه بتوانیم مصوبه ای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم. معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر «نظارت بر استاندارد نمک نان ها» توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه در حال انجام است. وی افزود: این مصوبه با ۴ محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانوایی ها توسط همکاران بهداشت محیط و کار در حال پی گیری و انجام است.  معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاه های پخت نان گفت: نظارت و کنترل بر این دستگاه ها نیز در دستور کار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه